Ανακαίνιση Κουφώματα Πόρτες

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ

 

Κουφώματα

Αποξήλωση παλαιών, αγορά και τοποθέτηση των νέων θερμοδιακοπτόμενων σειρών κουφωμάτων αλουμινίου, οι οποίες εξασφαλίζουν ενισχυμένη ηχο – θερμομόνωση, χάρη στην μεγάλη μείωση του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω αυτών από και προς τον εσωτερικό χώρο, και συνεπώς μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου. Οι επιλογές που προσφέρονται σε θέματα αισθητικής και ασφάλειας είναι πολλές, ώστε να καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση.

 

Πόρτες ασφαλείας

Αποξήλωση της παλαιάς πόρτας, αγορά και τοποθέτηση της νέας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας με διπλή θωράκιση από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέως τύπου, με 16 σημεία κλειδώματος και με δυνατότητα επιλογής από μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

 

Πόρτες εσωτερικές

Αποξήλωση των παλαιών πορτών, αγορά και τοποθέτηση των νέων πορτών, επενδυμένες με μελαμίνη ή laminate, με περιμετρικό λάστιχο στην κάσα για ηχομόνωση και θερμομόνωση, με δυνατότητα επιλογής με τετράγωνη ή οβάλ κάσα και σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις τεχνικές αλλά και αισθητικές απαιτήσεις.

  • Net Metering - Go Solar
  • Προτάσεις για Επιχειρήσεις
  • Enefsys - Save your energy