Ανακαίνιση Λουτρό Κουζίνα Δάπεδο

ΛΟΥΤΡΟ - ΚΟΥΖΙΝΑ -ΔΑΠΕΔΟ

 

Κουζίνα

Αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας και αντικατάσταση της με νέα, με πορτάκια από βακελίτη ή και άλλο υλικό σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα συμπεριλαμβάνοντας: διπλό ανοξείδωτο νεροχύτη με μπαταρία, συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς και φρένα, ατσάλινους ανοξείδωτους μεντεσέδες στα πορτάκια, πάτο από επένδυση αλουμινίου στο κάτω μέρος του ντουλαπιού του νεροχύτη, κάδο απορριμμάτων, ανοξείδωτη πιατοθήκη, πόμολα καθώς επίσης και με συρόμενο αποροφητήρα.

 

Λουτρό

Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής και τοποθέτηση νέων πλακιδίων συνολικής επιφάνειας και αξίας έως 20 € / τμ, αντικατάσταση λεκάνης με καπάκι και καζανάκι υψηλής πίεσης, δυνατότητα κτιστής ή ακρυλικής ντουζιέρας ή μπανιέρας, αξεσουάρ μπάνιου, μπαταριών νιπτήρα και ντουζιέρας και έπιπλο νιπτήρα με καθρέφτη.

 

Δάπεδο

Αγορά και τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων ή δαπέδου laminate σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος. Τα πλακάκια μπορεί να είναι Ελληνικής, Ισπανικής ή Ιταλικής προέλευσης σε πάρα πολλά σχέδια, χρώματα αλλά και διαστάσεις. Το laminate είναι κατασκευασμένο στην Ισπανία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, αντοχής και ασφάλειας από ξύλο και συνθετικά υλικά, υποαλλεργικό κατάλληλο για κλειστούς χώρους.

  • Net Metering - Go Solar
  • Προτάσεις για Επιχειρήσεις
  • Enefsys - Save your energy