Ανακαίνιση Φωτισμός Αυτονομία Αυτοματισμοί

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ

 

Φωτισμός LED

Η αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων από λαμπτήρες νέου τύπου LED προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε ότι αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα και την ικανοποίηση της ανάγκης για τεχνητό φωτισμό στους χρήστες, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα όπως μεγάλη διάρκεια ζωής, ελάχιστη μείωση φωτεινότητας με την πάροδο του χρόνου, εξοικονόμηση ενέργειας εώς και 70%, καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου.

 

Αυτονομία

Κυρίως σε παλιές πολυκατοικίες με κλασσικό σύστημα δισωλήνιου καλοριφέρ, η λύση της αυτονομίας στην θέρμανση χωρίς υδραυλική μετατροπή της υφιστάμενης εγκατάστασης, χωρίς ενοχλητικές εργασίες εντός των κατοικήσιμων χώρων, προσφέρει την δυνατότητα καταγραφής της πραγματικής κατανάλωσης και άρα της δικαιότερης κατανομής των κοινοχρήστων δαπανών για θέρμανση.

 

Αυτοματισμοί

Εγκατάσταση "έξυπνων" συστημάτων που επιτρέπουν ακόμη και τον απομακρυσμένο μέσω κινητού τηλεφώνου έλεγχο όλων των συστημάτων του κτιρίου. Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του ελέγχου των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, φωτισμού, σκίασης, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και συστήματος ασφαλείας.

  • Net Metering - Go Solar
  • Προτάσεις για Επιχειρήσεις
  • Enefsys - Save your energy