Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Εγκαταστήστε λέβητα φυσικού αερίου στο διαμέρισμα ή ολόκληρη την πολυκατοικία σας και εξοικονομήστε χρήματα έως και 40%. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις εναλλακτικές που προσφέρει η enefsys και καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΤΟΙΧΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ 20kW για διαμέρισμα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΤΟΙΧΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ 25kW για διαμέρισμα

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ 50kW για πολυκατοικία
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ 97kW για πολυκατοικία

 

 

 

 

Οι σύγχρονοι λέβητες φυσικού αερίου προσφέρουν εξοικονόμηση χρημάτων της τάξης του 50-60% σε σχέση με τους λέβητες πετρελαίου θέρμανσης, ενώ ταυτόχρονα έχουν εξαιρετικά καθαρή και αθόρυβη λειτουργία.

Διατίθενται στην γνωστή επιδαπέδια μορφή (όπως οι κλασσικοί λέβητες πετρελαίου λεβητοστασίου) καθώς και σε επίτοιχη μορφή.

Η καλύτερη λύση για διαμερίσματα πολυκατοικιών και μονοκατοικίες είναι οι επίτοιχοι λέβητες αερίου, οι οποίοι έχουν το μέγεθος τυπικού ντουλαπιού κουζίνας, ενώ η ιδιαίτερα κομψή εμφάνισή τους και η αθόρυβη λειτουργία τους επιτρέπει την τοποθέτησή τους σε οποιαδήποτε θέση στο μπαλκόνι ή ακόμη και σε εσωτερικό χώρο.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των επίτοιχων λεβήτων είναι ότι μπορούν να λειτουργούν και ως ταχυθερμαντήρες ζεστού νερού χρήσης, παρέχοντας άφθονο ζεστό νερό μόνο κατά τη διάρκεια που το χρειαζόμαστε με κυριολεκτικά ελάχιστη κατανάλωση αερίου. Εάν συνδέσουμε τον επίτοιχο λέβητα με υπάρχοντα ή νέο ηλιακό θερμοσίφωνα, τότε εξασφαλίζουμε καυτό νερό οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας με σχεδόν μηδενικό ετήσιο κόστος.

Το κόστος της εγκατάστασης επίτοιχου λέβητα μπορεί να χρηματοδοτηθεί κατά 1200 ευρώ από την ΕΠΑ Αττικής σε 24 δόσεις μέσω των λογαριασμών αερίου, με την προϋπόθεση τουλάχιστον δύο διαμερίσματα πολυκατοικίας να συνδεθούν ταυτόχρονα. Επίσης, μπορεί να επιδοτηθεί έως και κατά 70% από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον».

Στην περίπτωση πολυκατοικιών, η εξοικονόμηση μπορεί να ξεπεράσει το 60% λόγω της εξαιρετικά οικονομικής λειτουργίας των λεβήτων αερίου στα μερικά φορτία, όταν δηλαδή ζητούν θέρμανση μόνο λίγα από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Το κόστος της εγκατάστασης κεντρικού λέβητα αερίου μπορεί να χρηματοδοτηθεί από την ΕΠΑ Αττικής σε 24 δόσεις μέσω των λογαριασμών φυσικού αερίου. Επίσης, μπορεί να επιδοτηθεί έως και κατά 70% από το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον». 

  • Net Metering - Go Solar
  • Προτάσεις για Επιχειρήσεις
  • Enefsys - Save your energy