Ναυαρίνου 34, Γλυφάδα 16561
210 9637395

Ενεργειακός Σύμβουλος

Υπηρεσίες Ενέργειας για όλους

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ειδικές αναλύσεις της ΕΕ αναφέρουν ότι το «καύσιμο» της επόμενης δεκαετίας είναι η ενεργειακή εξοικονόμηση.  Η Ελλάδα διαθέτει ένα τεράστιο τέτοιο κοίτασμα.

Η enefsys ειδικεύεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση στρατηγικών για τη χρηματοδότηση έργων που αποσκοπούν στην μείωση της ενεργειακής δαπάνης.

ΒΗΜΑ 1.  Διενεργούμε αυτοψία στο χώρο σας, υπολογίζουμε τις καταναλώσεις σας και εκπαιδεύουμε τους τελικούς χρήστες για την ορθολογική χρήση ενέργειας.

ΒΗΜΑ 2.  Σχεδιάζουμε και αποφασίζουμε από κοινού τις παρεμβάσεις που ταιριάζουν στο προφίλ σας και στις οικονομικές δυνατότητες.

ΒΗΜΑ 3.  Εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, προετοιμάζουμε τον φάκελο σας με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ένταξη σας στο πρόγραμμα “ εξοικονόμηση κατ οίκον ”, ή για την δανειοδότηση σας από τραπεζικό ίδρυμα.

Στις ενεργειακές υπηρεσίες περιλαμβάνονται ενδεικτικά:

• οι δράσεις κατάρτισης και εκπαίδευσης των τελικών χρηστών σε θέματα ορθολογικής χρήσης της ενέργειας και ενεργειακής διαχείρισης
• η παροχή συμβουλών για μέτρα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης
• η εκτενής ενεργειακή επιθεώρηση και ο έλεγχος
• η εγκατάσταση ενεργειακά αποδοτικών συστημάτων φωτισμού
• η βελτίωση της απόδοσης μέσω αντικατάστασης ή ρύθμισης των συνθηκών λειτουργίας του ενεργειακού εξοπλισμού – λέβητες, κλιματιστικά, γενικότερα συστήματα ψύξης και θέρμανσης, συστήματα φωτισμού.
• η εφαρμογή συστήματος ενεργειακής διαχείρισης (π.χ. κατά EN16001).

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Συμβουλευτείτε μας για τις δυνατότητες σας να υλοποιήσετε τα έργα ενεργειακής εξοικονόμησης της κατοικίας σας χωρίς την εκταμίευση ιδίων κεφαλαίων, με την μέθοδο ΣΕΑ (Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης).

PHOTO GALLERY