Ναυαρίνου 34, Γλυφάδα 16561
210 9637395

Ανακαίνιση

Ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ανακαίνιση με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική. Κάθε περίπτωση ανακαίνισης είναι διαφορετική και γίνεται στα μέτρα του πελάτη, δηλαδή με βάση τις ανάγκες και το κόστος, και δεν χωρά σε προκαθορισμένα πακέτα ανακαίνισης. Για επαγγελματικούς χώρους πατήστε εδώ.

Καλέστε μας για αυτοψία του χώρου, εκτίμηση κόστους, χρόνους εκτέλεσης, καθώς και τρόπου χρηματοδότησης.

03-Idiwtes--klimatismos

Κλιματισμός

Αντικαταστήστε τον λέβητα πετρελαίου με μια αντλία θερμότητας και εξοικονομήστε έως και 70% στην δαπάνη θέρμανσης.  Αντικαταστήστε το τζάκι (κλασσική ανοικτή εστία καύσης) με νέα ενεργειακό τζάκι (εστία ελεγχόμενης καύσης νερού ή αέρα) με απόδοση έως και 60%.  Αντικαταστήστε τα παλιά σας κλιματιστικά μηχανήματα, ή αποκτήστε την δυνατότητα οικονομικής ψύξης συνδυάζοντας την αντλία θερμότητας με fan coils.

04-Anakainisi-kouzina

Κουζίνα

Αποξήλωση της παλαιάς κουζίνας και αντικατάσταση της με νέα, με πορτάκια από βακελίτη ή και άλλο υλικό σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα συμπεριλαμβάνοντας: διπλό ανοξείδωτο νεροχύτη με μπαταρία, συρτάρια με τηλεσκοπικούς οδηγούς και φρένα, ατσάλινους ανοξείδωτους μεντεσέδες στα πορτάκια, πάτο από επένδυση αλουμινίου στο κάτω μέρος του ντουλαπιού του νεροχύτη, κάδο απορριμμάτων, ανοξείδωτη πιατοθήκη, πόμολα καθώς επίσης και με συρόμενο αποροφητήρα.

04-Anakainisi-loutro

Λουτρό

Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων και ειδών υγιεινής και τοποθέτηση νέων πλακιδίων, αντικατάσταση λεκάνης με καπάκι και καζανάκι υψηλής πίεσης, δυνατότητα κτιστής ή ακρυλικής ντουζιέρας ή μπανιέρας, αξεσουάρ μπάνιου, μπαταριών νιπτήρα και ντουζιέρας και έπιπλο νιπτήρα με καθρέφτη.

04-Anakainisi-koufwmata

Κουφώματα

Αποξήλωση παλαιών, αγορά και τοποθέτηση των νέων θερμοδιακοπτόμενων σειρών κουφωμάτων αλουμινίου, οι οποίες εξασφαλίζουν ενισχυμένη ηχο – θερμομόνωση, χάρη στην μεγάλη μείωση του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω αυτών από και προς τον εσωτερικό χώρο, και συνεπώς μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου. Οι επιλογές που προσφέρονται σε θέματα αισθητικής και ασφάλειας είναι πολλές, ώστε να καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση.

04-Anakainisi-portes

Πόρτες

Εσωτερικές -Αποξήλωση των παλαιών και τοποθέτηση νέων πορτών, επενδυμένες με μελαμίνη ή laminate, με περιμετρικό λάστιχο στην κάσα για ηχομόνωση/θερμομόνωση, σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια έτσι ώστε να καλύπτουν όλες τις τεχνικές αλλά και αισθητικές απαιτήσεις.  Ασφαλείας – Αποξήλωση της παλαιάς και τοποθέτηση νέας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας με διπλή θωράκιση από ηλεκτρογαλβανισμένο χάλυβα, ρυθμιζόμενους μεντεσέδες βαρέως τύπου, με 16 σημεία κλειδώματος και με δυνατότητα επιλογής από μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

04-Anakainisi-dapedo

Δάπεδο

Αγορά και τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων ή δαπέδου laminate σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του διαμερίσματος. Τα πλακάκια μπορεί να είναι Ελληνικής, Ισπανικής ή Ιταλικής προέλευσης σε πάρα πολλά σχέδια, χρώματα αλλά και διαστάσεις. Το laminate είναι κατασκευασμένο στην Ισπανία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής, αντοχής και ασφάλειας από ξύλο και συνθετικά υλικά, υποαλλεργικό κατάλληλο για κλειστούς χώρους.

04-Anakainisi-fwtismos

Φωτισμός

Η αντικατάσταση των συμβατικών λαμπτήρων από λαμπτήρες νέου τύπου LED προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε ότι αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα και την ικανοποίηση της ανάγκης για τεχνητό φωτισμό στους χρήστες, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα όπως μεγάλη διάρκεια ζωής, ελάχιστη μείωση φωτεινότητας με την πάροδο του χρόνου, εξοικονόμηση ενέργειας έως και 70%, καθώς και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου.

04-Anakainisi-thermansi

Αυτονομία Θέρμανσης

Κυρίως σε παλιές πολυκατοικίες με κλασσικό σύστημα δισωλήνιου καλοριφέρ, η λύση της αυτονομίας στην θέρμανση χωρίς υδραυλική μετατροπή της υφιστάμενης εγκατάστασης, χωρίς ενοχλητικές εργασίες εντός των κατοικήσιμων χώρων, προσφέρει την δυνατότητα καταγραφής της πραγματικής κατανάλωσης και άρα της δικαιότερης κατανομής των κοινοχρήστων δαπανών για θέρμανση.

04-Anakainisi-automatismoi

Αυτοματισμοί

Εγκατάσταση «έξυπνων» συστημάτων που επιτρέπουν ακόμη και τον απομακρυσμένο μέσω κινητού τηλεφώνου έλεγχο όλων των συστημάτων του κτιρίου. Εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του ελέγχου των συστημάτων θέρμανσης και ψύξης, φωτισμού, σκίασης, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και συστήματος ασφαλείας.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.