Ναυαρίνου 34, Γλυφάδα 16561
210 9637395

Ενεργειακές Υπηρεσίες

Ενεργειακές υπηρεσίες και υπηρεσίες μηχανικού

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Παροχή ολοκληρωμένων ενεργειακών υπηρεσιών και λύσεων.  Αφορούν μεταξύ άλλων μελέτες ενεργειακής διαχείρισης, ενεργειακές επιθεωρήσεις, έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για τα ακίνητα, παρεμβάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας και παροχή ολοκληρωμένων συμβουλών στον τομέα αυτό.

bigstock_New_House_Construction_With_En_6489044

Πρόγραμμα Εξοικονομώ-Αυτονομώ

Το πρόγραμμα αφορά την επιχορήγηση κεφαλαίου σε συνδυασμό με την χορήγηση άτοκων δανείων, με στόχο την μείωση των ενεργειακών δαπανών καθώς και την αυτονόμηση των κατοικιών.  Η enefsys αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες υπαγωγής στο πρόγραμμα και την εκτέλεση των εργασιών. Δείτε τα κριτήρια και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ενεργ-πιστοπ-370x260

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Εκδίδουμε άμεσα όλους τους τύπους πιστοποιητικών για όλα τα κτίρια.  Το πιστοποιητικό διαρκεί 10 έτη και συνοδεύει κάθε πράξη μίσθωσης ή πώλησης ενός ακινήτου.

 

 

 

 

 

01-Main-kataskeuastiki

Τακτοποίηση Αυθαιρέτου

Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε μεταβίβαση, είναι η έκδοση Βεβαίωσης Μηχανικού περί μη ύπαρξης αυθαιρεσιών.  Συμψηφισμός προστίμου αυθαιρέτου. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για αυτοψία του χώρου σας, υπολογισμού του προστίμου και γρήγορη διεκπεραίωση.

03-Idiwtes_in-image02

Ενεργειακός Σύμβουλος

Η enefsys εξειδικεύεται σε εφαρμογές ενεργειακής αναβάθμισης και αυτονόμησης κτιρίων οικιακού και επαγγελματικού τύπου, στον σχεδιασμό προϋπολογισμού με τη χρήση κατάλληλων προγραμμάτων χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ), διενεργεί ενεργειακές επιθεωρήσεις, παρέχει συμβουλές ενεργειακής διαχείρισης και προτείνει μέτρα βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης.