Ναυαρίνου 34, Γλυφάδα 16561
210 9637395

Κουφώματα

Θερμοδιακοπτόμενα Κουφώματα Αλουμινίου και PVC

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Αποξήλωση παλαιών, αγορά και τοποθέτηση των νέων θερμοδιακοπτόμενων σειρών κουφωμάτων αλουμινίου, οι οποίες εξασφαλίζουν ενισχυμένη ηχο – θερμομόνωση, χάρη στην μεγάλη μείωση του συντελεστή μεταφοράς θερμότητας μέσω αυτών από και προς τον εσωτερικό χώρο, και συνεπώς μεγαλύτερη οικονομία στο κόστος θέρμανσης και ψύξης του κτιρίου. Οι επιλογές που προσφέρονται σε θέματα αισθητικής και ασφάλειας είναι πολλές, ώστε να καλύπτουν κάθε πιθανή απαίτηση.

Τα οφέλη που προκύπτουν από την αντικατάσταση θερμομονωτικών κουφωμάτων πέραν της αισθητικής αναβάθμισης, είναι πολλαπλά αφού εξασφαλίζουμε συνθήκες θερμικής άνεσης όλο το χρόνο,  αυξάνουμε τον  παράγοντα ασφάλειας, βελτιώνουμε την ηχομόνωση, και μειώνουμε το λειτουργικό κόστος της κατοικίας μας για θέρμανση και ψύξη.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου μονής υάλωσης της δεκαετίας του ‘70 με σύγχρονα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου διπλής υάλωσης συνεπάγεται μείωση του κόστους κατά 35% για θέρμανση και ψύξη.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε για τη συγκεκριμένη υπηρεσία; Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Εγκαταστήστε θερμοδιακοπτομενα κουφώματα και εξοικονομήστε χρήματα έως και 35%. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

PHOTO GALLERY