Ναυαρίνου 34, Γλυφάδα 16561
210 9637395

Κατασκευαστική

Κατασκευή κτιρίων χαμηλής κατανάλωσης, ανακαίνιση κατοικιών, καταστημάτων, ξενοδοχείων και γραφείων - Υπηρεσίες μηχανικού.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η enefsys δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής κτιρίων σε ιδιόκτητα οικόπεδα ή με την μέθοδο της αντιπαροχής και διαθέτει όλη την γκάμα των υπηρεσιών που απαιτούνται στον χώρο της κατασκευής.  Η κατασκευαστική δραστηριότητα δεν περιορίζεται μόνο στην κατασκευή νέων κτιρίων αλλά επεκτείνεται και στον τομέα της ανακαίνισης παλαιών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, όπως η ανακαίνιση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία και κτίρια γραφείων. Τελευταία η εταιρία επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο real estate development και εκτός Ελλάδος.  Η enefsys παρέχει όλες τις υπηρεσίες μηχανικού που συνδέονται με την κατασκευαστική δραστηριότητα την διαχείριση ακινήτων και την παροχή Golden Visa για όσους επιθυμούν να την αποκτήσουν.

Κατασκευή Κτιρίων Χαμηλής Κατανάλωσης

Η enefsys σχεδιάζει και κατασκευάζει κτίρια σχεδόν μηδενικής κατανάλωσης – nearly zero energy buildings (NZEB)  – σε ιδιόκτητα οικόπεδα αλλά και με την μέθοδο της αντιπαροχής σε γραμμές μοντέρνας αρχιτεκτονικής και άρτιας λειτουργικότητας.  Επίσης επιβλέποντας τις εργασίες ενός ευρύτατου δικτύου εξειδικευμένων συνεργείων, αναλαμβάνει την κατασκευή νέων ή την αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων και την παράδοση τους στον ιδιοκτήτη με το κλειδί στο χέρι.

Ανακαίνιση

Ο κτιριακός τομέας είναι υπεύθυνος για το 40% της κατανάλωσης ενέργειας, αλλά στην Ελλάδα μετά από δεκαετίες κακών κατασκευαστικών πρακτικών, έχουμε ένα τεράστιο απόθεμα κατοικιών κατασκευασμένες λάθος, με κακή επιλογή υλικών, πλημμελώς ή καθόλου μονωμένες, ενεργοβόρες και ακριβές στην συντήρηση τους.  Η enefsys αναλαμβάνει και την ανακαίνιση παλαιών κατοικιών και γενικά κτιρίων όλων των χρήσεων με γνώμονα την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση.

Επαγγελματικοί Χώροι

Επικοινωνήστε μαζί μας για όλες της υπηρεσίες μηχανικού για όλες τις κατηγορίες κτιρίων.  Τακτοποίηση αυθαιρέτων, αυτοψίες, τοπογραφικά, εκτιμήσεις, έκδοση αδειών, ενεργειακά πιστοποιητικά, διαχείριση ακινήτων και έκδοση Golden Visa.